PM Håkan Hemberg har utsetts till årets ÖPU-lärare

 

Hemberg1_700px

Håkan Hemberg har under flera år varit en omtyckt lärare på de nätbaserade grundstudierna i offentlig förvaltning som erbjuds av det öppna universitetet vid Åbo Akademi. Hemberg har egen erfarenhet av att delta i nätkurser och började sin karriär vid det öppna universitetet år 2007 då han inledde grundstudierna i det ämne som han senare skulle undervisa i. Han har också varit med och utvecklat och byggt upp kurserna då de har uppdaterats. Nätkurserna i offentlig förvaltning, som varje år lockar ett stort antal vuxenstuderande, får genomgående gott betyg av kursdeltagarna. Såväl Hemberg som kursstrukturen uppskattas för flexibilitet gentemot de studerande.

Utbildningschef Majlen Saarinen och planerare Carina Gräsbeck uppvaktade årets ÖPU-lärare den 12 juni i Åbo.

En artikel om Håkan Hemberg i CLL:s nyhetsbrev 2/2012